ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (4ο ΕΤΟΣ)



Υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης εθελοντικής πρακτικής άσκησης σε δημοτικά σχολεία του Βόλου, προκειμένου να βοηθήσουμε μαθητές και μαθήτριες που δυσκολεύονται στο σχολείο και αντιμετωπίζουν προβλήματα μάθησης ή/και συμπεριφοράς. Η συγκεκριμένη μορφή πρακτικής άσκησης συνιστά μία σημαντική προσφορά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, καθώς και στους εκπαιδευτικούς και στα σχολεία με τα οποία συνεργαζόμαστε στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης. Ταυτόχρονα είναι και για σας μία ουσιαστική διδακτική εμπειρία και μαθητεία στο «καζάνι» της σχολικής καθημερινότητας.

Οι φοιτητές/τριες του 4ου έτους που ενδιαφέρονται θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε σχολεία, στα οποία θα πραγματοποιήσουν και την κανονική πρακτική τους άσκηση, ενώ θα δοθεί και σχετική βεβαίωση από τους τους διευθυντές/ριες, η οποία μπορεί να έχει και χαρακτήρα συστατικής επιστολής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://eclass.uth.gr/modules/announcements/?course=PRE_U_251 και ακόμα περισσότερες την Πέμπτη 19/10 στο πρώτο μάθημα της Πρακτικής σας Άσκησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στην κα Παγώνη, εκπαιδευτικό, στο γραφείο Πρακτικής Άσκησης: praktiki-ptde@uth.gr

Νίκος Χανιωτάκης

Καθηγητής

Συντονιστής  εθελοντικής πρακτικής άσκησης