ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ONLINE ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023



“Σε συνέχεια των Οδηγιών για τη σύνδεση και τη χρήση του MsTeams και του Eclass, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη και τα παρακάτω έτσι ώστε να αποφευχθούν  προβλήματα.

Προτείνεται η χρήση της εφαρμογής MsTeams και όχι η χρήση του MsTeams μέσω browser (προτείνεται ο Chrome για αυτή τη χρήση).

Στην εφαρμογή αποφεύγουμε να κάνουμε Αποσύνδεση(sing out), αλλά επιλέγουμε Έξοδο(Quit), επειδή την επόμενη φορά που θα ανοίξουμε την εφαρμογή δεν θα μας ζητήσει να συνδεθούμε και να κάνουμε ταυτοποίηση.
Επιπλέον, πρέπει να έχουμε ενημερώσει την τελευταία έκδοση. 

Φροντίστε να κάνετε δοκιμαστικό meeting για την εξοικείωση με το περιβάλλον της εφαρμογής.

Βασική προϋπόθεση για τη σύνδεση στο MsTeams είναι να έχει γίνει σύνδεση και ολοκλήρωση της ενεργοποίησης του λογαριασμού (χωρίς να εμφανιστεί ΣΦΑΛΜΑ) στο delos365.grnet.gr . ΑΝ εμφανιστεί σφάλμα, αποστείλετε μήνυμα στο ithelp@uth.gr με τα πλήρη στοιχεία σας για να διορθωθεί το σφάλμα.

Στην περίπτωση που δεν αναγνωρίζει κάμερα ή μικρόφωνο (τα οποία είναι λειτουργικά σε άλλες αντίστοιχες εφαρμογές πχ Zoom), μια απλή Έξοδος από την εφαρμογή και άνοιγμα ξανά, μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα, αφού έχει γίνει “Δοκιμαστική Κλήση” από τις ρυθμίσεις”.