Επίσκεψη μαθητών/τριών στο πλαίσιο των προγραμμάτων «Ποίηση χωρίς όρια: Προσέγγιση μέσα από τα ενδιαφέροντα των παιδιών» και «Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ. Οι δικές μας απίθανες ιστορίες»



Τη Δευτέρα 16 Μαίου πραγματοποιήθηκε από την Πρόεδρο του Τμήματος ξενάγηση στους χώρους του ΠΤΔΕ και γενικότερα του Πανεπιστημίου μαθητριών και μαθητών τόσο της 6ης  τάξης του 38ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας όσο και της πρώτης τάξης από το Δημοτικό Σχολείο Ζαππείου. Η επίσκεψη στο ΠΤΔΕ έγινε στο πλαίσιο της διάχυσης  δύο προγραμμάτων e – twinning των συγκεκριμένων σχολείων («Ποίηση χωρίς όρια: Προσέγγιση μέσα από τα ενδιαφέροντα των παιδιών» και «Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ. Οι δικές μας απίθανες ιστορίες»).
Μετά την ξενάγηση τα παιδιά παρακολούθησαν το μάθημα Εκπαιδευτική Αξιολόγηση στο αμφιθέατρο Κορδάτος, παρουσίασαν δικές τους ιστορίες, ιστορικά ποιήματα και ποιήματα στην αγγλική γλώσσα γραμμένα από τα ίδια και εκπαιδευτικοί, μαθήτριες και μαθητές αντάλλαξαν απόψεις με τον διδάσκοντα του μαθήματος Αναπλ. Καθηγητή κ. Ν. Χανιωτάκη και με τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας σχετικά τόσο με τις δημιουργίες τους όσο και με την εκπαίδευση στο ΠΤΔΕ