ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι



Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (για φοιτητές και φοιτήτριες Α εξαμήνου) Εξέταση Προόδου στα Μαθηματικά Ι  θα γίνει την Τετάρτη 13.12.2023 στην ώρα του μαθήματος στην αίθουσα Βέμη σε δύο τμήματα. 

9.15-10: Επώνυμα που αρχίζουν από Α έως και Μ

10.25-11: Επώνυμα που αρχίζουν από Ν έως και Ω.

Υπενθυμίζω ότι ο βαθμός της εξέτασης αυτής συμβάλλει στον τελικό σας βαθμό σε ποσοστό 30%, ο βαθμός στην εξεταστική 50% και ο βαθμός στην εξέταση του κ. Σδρόλια 20%.

Αυτή τη διαδικασία εξέτασης μπορούν, αν θέλουν, να ακολουθήσουν και φοιτητές και φοιτήτριες που ήρθαν με μεταγραφή και τυπικά δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στο τμήμα. Εναλλακτικά γράφουν μόνον στην εξεταστική του Φεβρουαρίου (συμβολή βαθμού 80%) και στην εξέταση του κ. Σδρόλια (συμβολή βαθμού 20%).

Φοιτητές και φοιτήτριες μεγαλύτερων εξαμήνων που χρωστούν το μάθημα μπορούν, αν θέλουν, να ακολουθήσουν επίσης αυτήν τη διαδικασία εξέτασης. Στην περίπτωση αυτή, ο βαθμός της εξέτασης προόδου συμβάλλει στον τελικό σας βαθμό σε ποσοστό 50% και ο βαθμός στην εξεταστική συμβάλλει επίσης 50%. Εναλλακτικά γράφουν μόνον στην εξεταστική του Φεβρουαρίου (Συμβολή βαθμού 100%).  Σε κάθε περίπτωση δεν εξετάζονται στην ύλη του κ. Σδρόλια.

Η Ύλη ανακοινώθηκε στην τάξη και είναι αναρτημένη στα έγγραφα της eclass.