“Ανάπτυξη και Χρήση Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού”: Πληροφορίες για την επιλογή του μαθήματος



Το μάθημα «Ανάπτυξη και Χρήση Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού» θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή στις 18.00-21.00 στην Αίθουσα Ζ από την Παρασκευή 30/09 και στο εξής.

Η δήλωση ενδιαφέροντος παρακολούθησης στο μάθημα γίνεται με φυσική παρουσία στο 1ο μάθημα (30/09) και με αποστολή e-mail στον διδάσκοντα (vourlets@uth.gr) μέχρι την Τετάρτη 05/10.

Στο μάθημα θα γίνουν δεκτοί/ές 25 φοιτητές/τριες, που έχουν εξεταστεί επιτυχώς στο υποχρεωτικό μάθημα του Δ’ εξαμήνου, «ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (ΗΥ0601). Φοιτητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τα 8 εξάμηνα σπουδών θα γίνουν δεκτοί κατά προτεραιότητα. Οι υπόλοιπες θέσεις θα πληρωθούν από φοιτητές/τριες του Ζ’ εξαμήνου. Αν οι αιτήσεις συμμετοχής των τελευταίων ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Οι φοιτητές/τριες που θα επιλέξουν το μάθημα ας έχουν υπόψη ότι δε δικαιολογούνται απουσίες, παρά μόνο για λόγους ανωτέρας βίας με προσκόμιση -όπου απαιτείται- κατάλληλων δικαιολογητικών του δημόσιου, και μόνο, τομέα. Στην περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας ο/η φοιτητής/τρια διαγράφεται από την συνέχεια του μαθήματος. Αντικαταστάσεις διαγραφέντων φοιτητών/τριών θα γίνονται μέχρι και το δεύτερο μάθημα, της Παρασκευής 07/10, που θα είναι θεωρητικό. Επιπλέον, η εξέταση του μαθήματος πραγματοποιείται με κατάθεση και παρουσίαση υποχρεωτικής εργασίας, για την οποία απαιτούνται διά ζώσης συναντήσεις με τον διδάσκοντα στις ημέρες συνεργασίας (Παρασκευή και Σάββατο).

Ο διδάσκων

Ι. Βουρλέτσης