Έναρξη του Μαθήματος Βασικές Έννοιες Φυσικών Επιστημών



Το μάθημα είναι υποχρεωτικό, τετράωρο και περιλαμβάνει ένα δίωρο θεωρίας και ένα δίωρο Φροντιστηρίου. Αφορά τόσο σε έννοιες Βιολογίας όσο και σε έννοιες Φυσικής. Το κομμάτι της Βιολογίας διδάσκεται από τον κ Σχίζα και το κομμάτι της  Φυσικής διδάσκεται από τον κ. Κόλλια. Πρώτα ολοκληρώνεται το ένα κομμάτι και μετά το άλλο.

Σας έχουμε χωρίσει σε 3 Τμήματα. Όλα τα μαθήματα γίνονται στο παραλιακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Αργοναυτών και Φιλελλήνων), το οποίο περιλαμβάνει τρία κτήρια (Ρ. Ιμβριώτη, Δελμούζου και Νέο Κτήριο):

  1. Το πρώτο τμήμα ξεκινά με το κομμάτι της Βιολογίας και θα το παρακολουθήσουν όσοι/ες έχετε επώνυμα από Α μέχρι ΜΟ. Η θεωρία θα γίνεται κάθε Τρίτη 7-9 μμ στην αίθουσα «Μ. Γλέζος» η οποία βρίσκεται στο Ισόγειο στο κτήριο «Ρ. Ιμβριώτη». Το Φροντιστήριο θα γίνεται κάθε Τετάρτη 11πμ-1μμ στην ίδια αίθουσα («Μ. Γλέζος»)
  2.  Το δεύτερο τμήμα ξεκινά με το κομμάτι της Φυσικής και θα το παρακολουθήσουν όσοι/ες έχετε επώνυμα από ΜΠ μέχρι ΤΣΑ. Η θεωρία θα γίνεται κάθε Δευτέρα 10-12 πμ στην αίθουσα «Μ. Γλέζος» η οποία βρίσκεται στο Ισόγειο στο κτήριο «Ρ. Ιμβριώτη». Το Φροντιστήριο θα γίνεται κάθε Τρίτη 12πμ-2μμ στην  αίθουσα «Β. Βεμη» η οποία βρίσκεται στον πρώτο όροφο στο κτήριο «Ρ. Ιμβριώτη».
  3. Το δεύτερο τμήμα ξεκινά επίσης με το κομμάτι της Φυσικής και θα το παρακολουθήσουν όσοι/ες έχετε επώνυμα από ΤΣΒ μέχρι Ω. Η θεωρία θα γίνεται κάθε Δευτέρα 10-12 πμ στην αίθουσα «Μ. Γλέζος» η οποία βρίσκεται στο Ισόγειο στο κτήριο «Ρ. Ιμβριώτη». Το Φροντιστήριο θα γίνεται κάθε Τρίτη 3μμ-5μμ στην  αίθουσα «Η2» η οποία βρίσκεται στο κτήριο «Δελμούζου».

Μετά τη συμπλήρωση 6 εβδομάδων θα αλλάξει η θεματική (Βιολογία ή Φυσική) και θα παρακολουθείτε τις μερες/ωρες και στις αίθουσες που θα ανακοινωθούν. Τελικά όλοι/ες θα έχετε διδαχθεί και τις δύο ομάδες εννοιών. Τα μαθήματα ξεκινούν την εβδομάδα 23-27 Σεπτεμβρίου.

 Καλή αρχή των σπουδών σας στο Τμήμα μας και καλή αρχή και στο μάθημά μας.

Οι διδάσκοντες

Β. Κόλλιας και Δ. Σχίζας